Viherrakennusta ammattilaisen toteuttamana Vimpelissä ja lähikunnissa

Huolella toteutettu viherrakentaminen takaa kestävän ja kauniin lopputuloksen. Jallun Hiekka tekee viherrakennusta Vimpelissä ja lähikunnissa vuosikymmenten kokemuksella. Meiltä onnistuvat muun muassa istutustyöt, nurmialueiden rakentaminen sekä kivityöt varmoin ja osaavin ottein.

Yhteystiedot

Laadukas lopputulos

Viherrakentamisen tavoitteena on luoda viihtyisiä pihoja, jotka kestävät aikaa ja käyttöä. Ammattilaisen tekemät viherrakentamisen työt takaavat lopputuloksen kestävyyden ja näyttävyyden. Jallun Hiekka tekee viherrakennustyöt ammattitaidolla ja laadukkaista materiaaleista, mikä takaa työnjäljen korkealaatuisuuden.

Teemme viherrakennustyöt niin yksityishenkilöille rivi- ja omakotitalojen pihoille kuin yrityksille ja taloyhtiöillekin. Kivitöiden ja istutusten lisäksi teemme myös salaojitukset ja sadevesijärjestelmät. Mikäli olet rakentamassa tai remontoimassa koko taloa, Jallun Hiekka tekee myös maanrakennustyöt sekä myy ja kuljettaa maa-ainekset rakennusprojektiisi.

Lue lisää maanrakennustöistä

Toteutamme kaikenkokoiset projektit

Oli kyseessä sitten pihatien pinnoitus tai viheralueen istutusten toteuttaminen, Jallun Hiekka on apunasi. Mikäli ennen pihatöiden toteuttamista tarvitset pohjatöiden tekijää, kauttamme saat myös näiden töiden toteutuksen. 


Palvelemme viherrakentamisen ja muiden töiden toteuttamisessa Vimpelissä sekä lähikunnissa. Ota meihin yhteyttä, niin kartoitetaan yhdessä tarvittavien töiden laajuus!

Yhteydenottokuvake

Jallun Hiekka Oy Vimpelistä toteuttaa viherrakennuksen kestävästi ja kauniisti. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yhteystiedot