Maanrakennuksen työt luotettavasti alan osaajalta Vimpelistä

Vimpelistä käsin toimiva Jallun Hiekka toteuttaa kiviainesmyynnin ja maa-aineskuljetuksien lisäksi erilaiset maanrakennustyöt Järviseudun alueen kunnissa. Me teemme salaojitukset, maansiirtotyöt, viemärit ja konetyöt tarpeesi mukaan. Ammattilaistemme tekemänä maanrakennuksen lopputulos on laadukas ja kestävä.

Yhteystiedot

Maanrakennus on erottamaton osa rakennusprojektia

Kaikkiin rakennusprojekteihin sisältyy yleensä maanrakennustyöt jossakin muodossa. Ammattilaisen tekemä maanrakennus takaa sen, että esimerkiksi talon rakentaminen tapahtuu tukevalle perustalle ja oikeanmukaisille pohjatöille.

Teemme erilaiset maanrakennustyöt niin yksityisten kuin yritystenkin tarpeisiin. Palveluihimme kuuluvat muun muassa kiinteistöjen salaojitukset, talonpohjatyöt, viemärit ja erilaiset sähkötyöt. Kokeneet työntekijämme toteuttavat projektit tehokkaasti ja laadukkaasti, jolloin rakentaminen voi jatkua kestävällä pohjalla.

Huolella tehty maanrakennus takaa laadukkaan lopputuloksen

Maanrakennustyöt ja niiden vaikutus eivät usein näy valmiissa kohteessa päälle päin. Ne ovat kuitenkin olennainen osa onnistunutta rakennusprojektia, sillä maanrakennuksessa varmistetaan lopputuloksen kestävyys. 


Jallun Hiekka toteuttaa niin pienemmät kuin vaativatkin maanrakennuksen projektit luotettavasti. Meiltä saat myös maanrakennukseen tarvittavat kiviainekset ja maa-ainekset suoraan työmaallesi kuljetettuina.


Jallun Hiekka palvelee Vimpelissä sekä muualla Järviseudulla ja lähikunnissa.

Myymme myös maa- ja kiviaineksia
Yhteydenottokuvake

Olemme maanrakennuksen kokenut osaaja Vimpelistä. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yhteystiedot