Maa-aineskuljetukset joustavasti Vimpelissä ja lähikunnissa

Jallun Hiekka tekee maa-aineskuljetukset luotettavasti Vimpelissä ja muualla Järviseudun ja lähikuntien alueella. Me toimitamme maa-ainekset tontillesi nopeasti, jolloin rakentaminen sujuu tehokkaasti. Ammattitaitomme ja kokemuksemme alalta takaavat sen, että kuljetukset sujuvat aina sovitussa aikataulussa.

Yhteystiedot

Apunasi kaikissa rakennustarpeissa

Olit sitten rakentamassa taloa, uusimassa pihaa tai toteuttamassa viherrakennusprojektia, Jallun Hiekka toimittaa maa-ainekset tarpeisiisi. Me myymme ja toimitamme laadukkaat maa-ainekset suoraan työmaallesi, jolloin säästät itse sekä aikaa että vaivaa.

Ammattilaisemme osaavat myös auttaa oikeanlaisen maa-aineksen valinnassa juuri sinun tarpeisiisi. 


Palvelemme niin yksityisiä, yrityksiä kuin kuntiakin kaikenkokoisissa maa-aineskuljetuksissa. Meiltä hoituvat niin pienemmät kuin suuremmatkin erät, tarpeen mukaan suoraan toivomaasi paikkaan kuljetettuina. Kun ostat maa-ainekset meiltä, saat laadukkaat ja kestävät rakennusmateriaalit työmaallesi.

Tehokkaasti ja aikataulussa

Jallun Hiekka toimittaa sorat, sepelit, murskeet ja mullat rakennustarpeisiisi tehokkaasti. Kuljetuksissa meillä on tällä hetkellä käytössä laadukas kolmen kasettiauton kalusto, joita ajavat ammattitaitoiset työntekijämme. 


Meille on myös tärkeää pitää kiinni sovituista aikatauluista, jotta rakennusprojektisi ei viivästy tai hankaloidu. Saat laadukkaat maa-ainekset suoraan tontillesi tai työmaallesi kuljetettuna. Pitkä kokemuksemme alalta takaa, että kuljetukset järjestyvät sovitusti ja toimitettu maa-aines on korkealaatuista ja tarkoitukseesi sopivaa.

Meiltä myös rakennustyöt

Maa-aineksen myynnin ja kuljetuksen lisäksi Jallun Hiekka toteuttaa erilaiset maanrakennus- ja viherrakennustyöt. Meiltä onnistuvat niin salaojitusten, pohjatöiden kuin sähkötöidenkin toteutus. Palvelemme Vimpelissä sekä Alajärven, Evijärven, Lappajärven, Perhon ja Lapuan kuntien alueella.

Viherrakennustyöt
Yhteydenottokuvake

Meiltä voit tilata maa-aineskuljetukset joustavasti suoraan tontillesi tai työmaallesi. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yhteystiedot